Coaching en begeleiding bij zwangerschapsverlies

Voor altijd samen

 Coaching en begeleiding

Begeleiding bij zwangerschapsverlies

Kennismaking

De telefonische kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos. Graag zou ik samen met je kijken wat ik voor je kan betekenen en welke begeleiding het beste bij je past. 
Maak nu de reservering voor een gratis kennismaking via onderstaand formulier! 

Werkt het formulier hieronder niet, of wil je liever op een andere manier contact dan kun je mij bereiken via:
info@vanvegtencoaching.nl
of

06-16393993 (what's appen is ook mogelijk, graag zelfs) 

Losse coachgesprekken

Mocht je behoefte hebben aan losse gesprekken met betrekking tot zwangerschapsverlies of andere kwesties rondom zwangerschap, zwangerschapsverlies of abortus, dan ben je zeker welkom, neem contact met mij op voor meer informatie.

Online programma

Ook in crisistijden en tijden dat wij niet dicht bij elkaar mogen komen, kunnen we er wel voor elkaar zijn. Ik geef mijn coaching ook online als contact op andere wijze niet mogelijk of wenselijk is. Het verdriet en gemis is namelijk niet minder in deze tijden, misschien zelfs wel mee. Ik wil er voor je zijn, ook in tijden van internationale en nationale crisis.

Online doorlopen we de 5 stappen, ik vanuit mijn praktijk, jij vanuit je eigen omgeving. 
De stappen zullen we doorlopen in twee dagdelen met daartussen 3 a 4 weken, na deze sessies is er nog ruimte voor eenmaal een telefonisch coach gesprek of op verzoek een facetime gesprek.

Tijdens  deze afspraken zal je merken dat je bewust en in je onderbewuste steeds meer rust zal gaan ervaren. 

90 dagen programma

Ik bied begeleiding volgens het 5 stappenprogramma, gaandeweg tijdens deze stappen zal je steeds meer rust en ruimte ervaren.

Deze stappen zullen we doorlopen in twee halve dagen met 3 a 4 weken ertussen,
na deze twee dagdelen zal er nog één keer in de maand daarna een coaching gesprek gepland worden, deze zal telefonisch of eventueel op verzoek via facetime gevoerd worden.

60 dagen programma

Mocht je ver weg wonen of mocht het problemen geven om twee dagdelen af te spreken, kan ik de coaching aanbieden op één dag, In de maand daarna zal er nog een coach gesprek gepland worden, deze zal telefonisch of eventueel op verzoek via facetime gevoerd worden.

Keuzes maken

Mocht je behoefte hebben aan advies of begeleiding na een consult aan de gynaecoloog of wil je dat ik mee ga naar een consult, dan kun je ook contact met mij opnemen en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.  

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de pakketten en de investering, neem gerust vrijblijvend contact met mij op! 

Ik vertel je graag meer. 

Zakelijk

Voor de zakelijke prijzen kun je een investeringsaanvraag doen via het formulier hiernaast, wil je invullen voor welke begeleiding je een investeringsaanvraag doet?

In het 90 en 60 dagenprogramma zitten twee coach gesprekken inbegrepen, uit ervaring blijkt dat dit ruim voldoende is. Heb je naast deze gesprekken behoefte aan extra telefonische consulten dan is dat mogelijk tegen betaling (half uur en uurtarief). 
Losse coachgesprekken; mogelijk vanaf een half uur.
Telefonische of facetime gesprekken zijn mogelijk vanaf 15 minuten.

Voor telefonische of ad-hoc afspraken geldt dat er betaald wordt via een "tikkie- link"
Voor overige programma's en gesprekken geldt een betaling vooraf aan de begeleiding, contant of via overschrijving

Vergoeding

Momenteel wordt begeleiding bij zwangerschapsverlies vaak niet vergoedt door de zorgverzekering, vraag dit voor de zekerheid na bij je zorgverzekering.
Er zijn werkgevers die de begeleiding (deels) willen vergoeden, vraag dit na bij je werkgever of Arbodienst. Mochten zij vragen hebben kunnen zij ook te allen tijde contact met mij opnemen. Voor zakelijke pakketten geldt een ander tarief.

Zit je krap bij kas, dan zijn er wellicht nog andere mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met mij op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

Werkt het (aan)vraag formulier hieronder niet, of wil je liever op een andere manier contact dan kun je mij bereiken via:
info@vanvegtencoaching.nl
of
06-16393993 (what's appen is ook mogelijk) 

Mocht ik niet direct reageren op telefoon of bericht, dan ben ik waarschijnlijk aan het begeleiden, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op, in ieder geval binnen twee werkdagen. 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn