Coaching en begeleiding bij zwangerschapsverlies

Voor altijd samen

Over mij

                                                    Linda van Vegten


Dit ben ik!

Ik ben Linda van Vegten, geboren in 1983 en samen met mijn man en zoon (2010) woon ik in Amsterdam. Samen hebben wij ook onze 5 andere kindjes die niet zichtbaar zijn in ons dagelijks leven, maar altijd bij ons zijn in onze harten. 

In de afgelopen jaren zijn vier zwangerschappen helaas te vroeg geëindigd, in februari 2019 heb ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en een spoedoperatie. 

Na mijn miskramen en mijn buiten baarmoederlijke zwangerschap, heb ik ervaren dat er te weinig zorg is voor de vrouwen die hiermee te maken krijgen. En hoewel de artsen en verloskundigen inderdaad op lichamelijk en medisch vlak niet veel kunnen doen als de miskraam al is begonnen, het verdriet dat erbij komt kijken is enorm. Dat gemis, dat je zoiets heftigs mee moet maken en niemand er voor je lijkt te zijn op professioneel vlak, dat gun ik niemand. Dit is dan ook de reden dat ik op zoek ben gegaan naar hoe ik die passende hulp kan bieden aan vrouwen die te maken krijgen met zwangerschapsverlies in welke vorm dan ook. Hieruit is Van Vegten Coaching geboren. 

Kennis en kunde

Naast miskraambegeleidster ben ik ook opgeleid tot verpleegkundige en maatschappelijk werker. Al vanaf 2003 werk ik in de zorg en dienstverlening. Met veel plezier heb ik mij altijd ingezet voor anderen, in het ziekenhuis, het verpleeghuis, de verstandelijk gehandicaptenzorg, als verpleegkundige, maatschappelijk werker, persoonlijk begeleider en coach. 

Om voor elkaar te zorgen, elkaar verder te helpen en een luisterend oor te zijn, dat is wat ik graag doe en waar ik mij voor in zet. Als je wilt weten welke begeleiding ik aanbied in mijn coach praktijk, kijk dan onder het kopje `coaching en begeleiding` op deze site. 

Mijn praktijk

Ik heb mijn praktijk aan huis op de tweede verdieping, waar ik erg trots op ben (update januari 2021, de praktijk wordt momenteel verbouwd, begeleiding wordt gegeven op de begane grond). Het is een prettige ruimte die zo is ingericht dat je even uit je eigen persoonlijke omgeving  kunt komen en in alle rust de focus op jezelf en jouw proces kunt leggen. Om in de praktijk te komen moeten er twee trappen afgelegd worden, mocht dit een probleem zijn, laat het mij weten. Eventueel kan er gekeken worden of er elders een ruimte beschikbaar is of kan in overleg de begeleiding aan huis verzorgd worden, online begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn