Gespecialiseerde dienstverlening in Amsterdam e.o.

Bedrijfs- en Algemeen Maatschappelijk werk - Miskraam coachingBlog pagina

Vandaag (21 januari 2021) heb ik besloten om mijn eigen ervaringen ook te gaan vangen op schrift. Het taboe dat er heerst op het hebben van een miskraam is nog steeds groot. Door er open over te zijn heb ik meer steun ervaren en ook veel ervaringen terug mogen horen. Dit heeft mij heel veel gebracht en mij veel sterker gemaakt de afgelopen jaren. 

Hier zal ik mijn eigen verhalen plaatsen, over onze miskramen, de buitenbaarmoederlijke zwangerschap en de opname, onze kinderwens en meer.

Hoe vaker ik het mee maakte en hoe meer ik erover praatte, des te duidelijker wist ik; ik ben niet alleen. Ondanks het verdriet, het gemis en de eenzaamheid in mijn eigen rouwproces, was ik niet alleen. Dat gevoel is voor mij van grote waarde geweest. 

En ik wil je dan ook uitnodigen dat als je dit leest en je wellicht niet direct begeleiding nodig hebt of zou willen, om je verhaal op papier te zetten. Wil je, je jouw verhaal delen op mijn site om het taboe te doorbreken, je ervaringen te delen en anderen wilt laten zien dat ze niet allen staan, dan zal ik (na het lezen van je verhaal) met alle liefde jouw verhaal hier plaatsen, met je naam, maar anoniem of  onder een schuilnaam is ook mogelijk. Neem dan gerust contact met mij op. 

Samen zijn we niet alleen. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn