Gespecialiseerde dienstverlening in Amsterdam e.o.

Bedrijfs- en Algemeen Maatschappelijk werk - Miskraam coachingErvaringen en Gastenboek

Maatschappelijk werk ervaringen:

Linda is een prettige collega die makkelijk invoegt in een team. Ze brengt gezelligheid in een team. Maar ze heeft ook een scherp observatie vermogen. Ze weet feilloos aan te voelen wat een team nodig heeft en durft dit ook te benoemen. En ze functioneert als vliegende keep goed in een team. 
Ze heeft een gedegen achtergrond waardoor zij multi inzetbaar is. Je hoeft haar bijna niet in te werken en dat is prettig in een team waar de nood hoog is en hoge werkdruk is.
Het is jammer dat zij ons team weer gaat verlaten. Aan de andere kant gunnen we anderen in het werkveld ook deze veelzijdige collega.
S. Blauw sociaal werker MET Heemskerk


Linda heeft binnen ons team Maatschappelijk Werk gewerkt voor de gemeente Medemblik. Naast dat ze een betrouwbare en enthousiaste collega is, is ze ook goed en deskundig in haar werk. Vol passie heeft ze inwoners begeleid en wat mij opviel was, dat niets haar vreemd is. Dit maakt dat mensen zich snel vertrouwd bij haar voelen en dat ze zich gehoord en gesteund voelen. Linda werkt gestructureerd en heeft voldoende kennis in huis om mensen verder op weg te helpen. Ik beveel haar zeker aan als je ondersteuning of begeleiding nodig hebt!                           

Team/ collega's maatschappelijk werk Gemeente Medemblik


Gastenboek / Recensies

Anoniem Anoniem
10-02-24 15:30:01
Na mijn miskraam merkte ik dat ik hulp nodig had. Verdriet was enorm maar ik wist niet hoe ik ermee moest omgaan. Via google ben ik bij Linda terecht gekomen en ik voelde mij al gelijk op mijn gemak. Tijdens de sessies kwamen al mijn emoties los en ben ik tot inzichten gekomen. Ik kreeg bij Linda het gevoel dat ze de tijd voor me nam en ze was zeer geduldig. Wat voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Wat is Linda toch een fijne mens. Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding!
Farzana Farzana
13-06-23 13:54:15
Lieve Linda,

Wat een reis om met jou te gaan zitten . Al mijn opgekropte gevoelens eruit te halen en er daadwerkelijk wat mee te gaan doen. Na 13 jaar kwam ik iemand tegen die precies wist hoe ik me voelde , wat ik probeerde te zeggen maar vooral wist wat ik ermee kon doen in de meest positieve zin! Zoveel verliezen en bijna geen zin meer in het leven … daar heb jij me zo in bijgestaan met heel veel geduld en liefde om toch weer het positieve te zien in alles! Superdank….. my baby’s will be so happy to see their mom strong again….
Britt x
05-09-22 15:48:07
Na een aantal miskramen had ik het gevoel dat ik er alleen niet bovenop zou komen. Ik had hulp nodig bij het verwerken van de miskramen en toen heeft mijn verloskundige mij gewezen op Linda.
Nadat ik de afspraak gemaakt had zag ik er toch wel een beetje tegen op, maar eenmaal in gesprek met Linda merkte ik dat het mij ontzettend zou gaan helpen.
Linda neemt alle tijd voor je en pakt het op een rustige en fijne manier aan.
Het traject heeft mij ontzettend goed geholpen en ik ben blij dat ik de stap heb genomen.

Linda, heel erg bedankt voor de begeleiding.

Coach ervaringen:

Na diverse miskramen merkte ik dat ik er zelf niet bovenop kwam. Mijn omgeving ging door met leven en ik zat vast met mijn verdriet. Ik ging op en neer van boosheid, wanhoop, verdriet, machteloosheid en eenzaamheid. Ik probeerde uit alle macht door te gaan en werk weer op te pakken maar mijn concentratie en geduld waren beperkt. Ik kon mijn verhaal niet goed kwijt en vond bij mijn partner niet de steun die ik wilde. Daarom heb ik na wat zoeken op Google contact gezocht met Linda. De eerste sessie was heftig, veel vastzittende emoties kwamen los. Daarna is het snel beter gegaan. De begeleiding vond ik prettig: laagdrempelig en begripvol. Toen een nieuwe miskraam ontwikkelde, heeft Linda mij ruimte geboden om ook dit proces eerst door te gaan en daarna pas de afsluitende sessie gericht op de toekomst te voltooien. Deze persoonlijke en afgestemde begeleiding was voor mij heel fijn. Ik heb het gevoel meer te kunnen accepteren wat er is gebeurd, meer compassie voor mezelf op te kunnen brengen. Ik ben Linda van Vegten heel dankbaar voor haar flexibiliteit en begrip.

L.K.

____________________________________________________________________________________________________________________________

“Twee maanden nadat ik een miskraam had gehad merkte ik dat het nog veel invloed had op mijn dagelijks leven. Ik stond met moeite op en kwam met moeite de dag door. Ik voelde me erg alleen ook al hadden mijn vriend en ik het met onze familie en goede vrienden gedeeld. Dat was erg fijn maar ik merkte nadat de heftige eerste maanden achter de rug waren alles om mij heen weer door ging. Ik had daar moeite mee en merkte dat ik het niet los kon laten. Ook de angst voor een volgende zwangerschap en hoe daarmee om te gaan maakte me onrustig. Ik belde Linda voor een kennismaking en na het eerste gesprek voelde ik me al meteen zoveel beter. Ze zei precies de juiste dingen en ik voelde me niet meer alleen. Tijdens de begeleiding heeft Linda mij vanaf het eerste moment geleerd echt op een andere manier naar de miskraam te kijken en het een plek te geven. Dat heeft voor zoveel rust gezorgd. Dat was mij alleen nooit gelukt. Ik ben dan ook erg blij en dankbaar dat ik begeleiding heb gehad van Linda en nu weer met rust en vertrouwen mijn zwangerschap beleef. “

Anoniem

______________________________________________________________________________________________________________________________

"Na het verlies van ons zoontje Sev waren wij opzoek naar iemand die ons kon helpen dit verdriet woorden te geven. Zo kwamen wij uit bij Linda en na een fijn telefoon gesprek een afspraak ingepland. Tijdens de coaching heeft het ons vooral geholpen door op een andere manier met ons verdriet bezig te zijn, meer praktisch dan keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen.  Ook heeft het doorlopen van de stappen ons gevraagd over dingen na te denken en jezelf en elkaar vragen te stellen die je in een andere situatie niet zo gauw zal stellen. Als je zo diep rouwt ben je geneigd in jezelf te keren, maar juist erover blijven praten is zo belangrijk. Linda heeft ons hier goed in weten te ondersteunen en zijn blij dat zij op ons pad is gekomen."

Jessica & Dennis

______________________________________________________________________________________________________________________________E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn