Gespecialiseerde dienstverlening in Amsterdam e.o.

Bedrijfs- en Algemeen Maatschappelijk werk - Miskraam coachingOver mij

  Linda van Vegten


Dit ben ik!

Op deze pagina zal ik wat meer over mezelf vertellen. 

Ik ben Linda van Vegten en woon samen met mijn man en zoon in Amsterdam.
Ik heb geruime ervaring opgedaan in de zorg en ik heb verschillende zorgopleidingen gedaan, na 20 jaar in dienst, ben ik voor mezelf begonnen met erg veel plezier. Je kunt bij mij terecht voor specialistische begeleiding/ coaching. 
Ik ben werkzaam als (bedrijfs)maatschappelijk werker en geef coaching bij rouwverwerking, na een verlies in de zwangerschap. Voor informatie gericht op deze twee onderwerpen verwijs ik je graag in deze site naar het desbetreffende kopje. 

Kennis en kunde
Naast maatschappelijk werker en Bedrijfsmaatschappelijk werker, ben ik opgeleid tot verpleegkundige en gespecialiseerd in miskraam begeleiding en rouwverwerking bij zwangerschapsverlies. Al vanaf 2003 werk ik in de zorg en dienstverlening. Met veel plezier heb ik mij altijd ingezet voor anderen, in het ziekenhuis, het verpleeghuis, de verstandelijk gehandicaptenzorg, als verpleegkundige, maatschappelijk werker, persoonlijk begeleider, coördinator en als coach.
Om voor elkaar te zorgen, elkaar verder te helpen en een luisterend oor te zijn, dat is wat ik graag doe en waar ik mij voor in zet binnen mijn praktijk, dat is wat ik belangrijk vind. Als je wilt weten welke coaching ik aanbied in mijn coach praktijk, kijk dan onder het kopje Miskraam begeleiding onder `coaching en begeleiding` op deze site.

Ook bied ik als maatschappelijk werker hulp waar dit mogelijk is, meer informatie kan je vinden onder het kopje Maatschappelijk werk.

Om mijn kennis en kunde bij te houden en uit te wisselen, maar ook om te kunnen waarborgen dat ik gespecialiseerd ben en blijf in mijn vak neem ik deel aan verschillende intervisie groepen en casuïstiek besprekingen. 

Ook sta ik vermeld op het Registerplein onder Maatschappelijk werk en ben ik aangesloten bij BPSW, Beroepsgroep voor Sociaal Werk (hier valt Maatschappelijk werk ook onder!). Op deze manier blijft mijn professionaliteit en kennis en kunde toetsbaar en zichtbaar, wel zo'n veilig gevoel als je begeleiding ontvangt.

Voor meer informatie met betrekking tot de registraties zie “Gegevens”.

De website
Op mijn site is naast de informatie over mijzelf, maatschappelijk werk en miskraam coaching verder nog een Blog te vinden; hier vertel ik meer over mijn eigen ervaringen ten aanzien van mijn verliezen tijdens verschillende zwangerschappen. Mede door zelf het programma dat ik aanbied te doorlopen, kan ik hier tegenwoordig over schrijven.
Ook heb ik sinds kort een kopje toegevoegd waarin ik ervaringen deel van de mensen die ik heb mogen begeleiden in misschien wel de meest moeilijke en persoonlijke ervaring die zij in hun leven mee maken. Ik blijf het bijzonder vinden en een voorrecht dat ik vrouwen en stellen hierin mag coachen en begeleiden.

Mijn praktijk
Ik heb mijn praktijk aan huis op de eerste verdieping. Het is een prettige ruimte die zo is ingericht dat je even uit je eigen persoonlijke omgeving kunt komen en in alle rust de focus op jezelf en jouw proces kunt leggen. Om in de praktijk te komen moet er één trap afgelegd worden, mocht dit een probleem zijn, laat het mij weten. Eventueel kan er gekeken worden of er elders een ruimte beschikbaar is of kan in overleg de begeleiding aan huis verzorgd worden, online begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.
Hoe verder?
Wil je na het lezen van wie ik ben en wat ik doe, kennis met mij maken en kijken wat ik jou te bieden heb, vul het formulier bij de desbetreffende pagina in of neem contact met mij op:

linda@vanvegtencoaching.nl
of
06-16393993 (Miskraam begeleiding)
of
06-38519111 (Algemeen maatschappelijk werk en Bedrijfsmaatschappelijk werk; tijdens kantoor uren)

Wie weet tot ziens,
Linda.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn