Gespecialiseerde dienstverlening in Amsterdam e.o.

Bedrijfs- en Algemeen Maatschappelijk werk - Miskraam coachingCoaching/ specialistische begeleiding.

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de specialistische begeleiding die ik kan bieden, deze is uiteenlopend en aan te passen aan jouw persoonlijke situatie. Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor vragen.

Ik heb ook een programma voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking die een miskraam of abortus hebben doorgemaakt. Dit programma is gemakkelijker te volgen, minder moeilijk taalgebruik en ik zal extra tijd inplannen. De begeleiding zal bij de persoon thuis gegeven worden, in haar/ hun vertrouwde omgeving. Ik heb al heel wat jaren ervaring met werken mensen met een (licht) verstandelijke beperking, de emoties kunnen soms hoog oplopen, ook spelen voor de persoon in kwestie vaak vooroordelen een rol, maar ook is er soms sprake van dwang op vele manieren. Neem gerust contact op bij vragen en voor hulp.


Werkt het formulier hieronder niet, of wil je liever op een andere manier contact dan kun je mij bereiken via:
linda@vanvegtencoaching.nl
of
06-16393993 (what's appen is ook mogelijk, graag zelfs)
of
Kijk hieronder naar een beknopte uitleg over de verschillende mogelijkheden die Van Vegten Coaching te bieden heeft. Je kunt bij mij terecht voor allerlei soort begeleiding en specialistische hulp rondom miskraam en zwangerschap en bij zwangerschapsverlies.
De verschillende vormen van begeleiding:

Kennismaking (vrijblijvend en gratis)
De telefonische kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos. Rouwen en verdriet na een miskraam is heel normaal, maar het hoort niet je leven te gaan beheersen. Graag zou ik samen met je kijken wat ik voor je kan betekenen en welke begeleiding het beste bij je past.

Maak nu de reservering voor een gratis kennismaking via onderstaand formulier of bel of what's-app mij!

Losse coachgesprekken
Mocht je behoefte hebben aan losse gesprekken met betrekking tot zwangerschapsverlies of andere kwesties rondom een (eventuele volgende) zwangerschap of abortus, dan ben je zeker welkom. Samen kunnen we bespreken welke vorm van begeleiding of coaching bij jou past, sommige vrouwen willen voornamelijk praten, andere vrouwen willen vooral praktisch aan de slag met hun verdriet. Niks is gek en alles is mogelijk, per uur, per dagdeel of per hele dag. Neem contact met mij op voor meer informatie over miskraam begeleiding in Amsterdam en bespreek je verdriet na een miskraam, het zal je helpen.
Tijdens  deze afspraken zal je merken dat je bewust en in je onderbewuste steeds meer rust zult gaan ervaren en het verdriet na een miskraam afneemt in intensiteit.

90 dagen programma
Ik bied begeleiding volgens een aantal oefeningen die wij samen zullen doorlopen, gaandeweg tijdens deze oefeningen zal je steeds meer rust en ruimte ervaren.
Deze oefeningen zullen we doorlopen in twee halve dagen met 3 a 4 weken ertussen. Het eerste deel zal bestaan uit het plaatsen van de gebeurtenis en het hier en nu, het tweede gedeelte is meer gericht op de toekomst.
Na deze twee dagdelen zal er nog één keer in de maand daarna een coaching gesprek gepland worden, deze zal telefonisch of eventueel op verzoek via facetime gevoerd worden.

60 dagen programma
Mocht je ver weg wonen of mocht het problemen geven om twee dagdelen af te spreken, kan ik de coaching aanbieden op één dag. Ook hier zullen wij de stappen samen doorlopen, maar zullen we de dag starten met het hier en nu en eindigen met de toekomst. In de maand daarna zal er nog een coach gesprek gepland worden, deze zal telefonisch of eventueel op verzoek via facetime gevoerd worden. Houd er rekening mee dat de dag intensief kan zijn en veel kan vragen,, hat kan fijn zijn om even de tijd te nemen om na deze dag op adem te komen door bijvoorbeeld nog even te wandelen alvorens in de auto naar huis te stappen.

Groepsprogramma
In een groepje van 4 personen doorlopen we de stappen van het programma dat ik ook in de andere programma's doorloop, alleen is er in de groep ook de tijd voor het delen van ervaringen met elkaar.
Voor dit programma moeten er genoeg aanmeldingen zijn om dit door te kunnen laten gaan, voor deze mogelijkheid er is kan dus langer duren dan bij het 90 of 60 dagen programma.

Online programma
Ook in crisistijden en tijden dat wij niet dicht bij elkaar mogen komen, kunnen we er wel voor elkaar zijn. Ik geef de begeleiding bij zwangerschapsverlies ook online als contact op andere wijze niet mogelijk of wenselijk is. Het verdriet en gemis is namelijk niet minder in deze tijden, misschien zelfs wel meer. Ik kan er voor je zijn, ook in tijden van internationale en nationale crisis.
Online doorlopen we de oefeningen, ik vanuit mijn praktijk, jij vanuit je eigen omgeving.
De stappen zullen we doorlopen in twee dagdelen met daartussen 3 a 4 weken, na deze sessies is er nog ruimte voor eenmaal een telefonisch coach gesprek of op verzoek een facetime gesprek.

Keuzes maken
Mocht je behoefte hebben aan advies of begeleiding na een consult aan de gynaecoloog of wil je dat ik mee ga naar een consult, dan kun je ook contact met mij opnemen en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Mocht je vragen hebben met betrekking tot de pakketten en de investering, neem gerust vrijblijvend contact met mij op! Ik vertel je graag meer.

Zakelijk
Voor de zakelijke prijzen voor Miskraam begeleiding in Amsterdam kun je een investeringsaanvraag doen via het formulier hiernaast, wil je invullen voor welke begeleiding je een investeringsaanvraag doet?

Op je werk kan het verdriet na een miskraam je behoorlijk in de weg staan om te kunnen functioneren zoals je gewend bent. Je werkgever heeft er baadt bij dat het goed met je gaat. Steeds vaker willen werkgevers daarom dit traject en coaching en begeleiding bij zwangerschapsverlies vergoeden, ook coaching en begeleiding bij miskraam en zwangerschap. Maak dit bespreekbaar met je werkgever, arbodienst of bedrijfsarts.
In het 90 en 60 dagenprogramma zit een telefonisch coach gesprek inbegrepen, uit ervaring blijkt dat dit ruim voldoende is. Heb je naast dit gesprek behoefte aan extra telefonische consulten dan is dat mogelijk tegen betaling (half uur en uurtarief).
Losse coach gesprekken; mogelijk vanaf een half uur. Telefonische of facetime gesprekken zijn mogelijk vanaf 15 minuten.
Voor telefonische of ad-hoc afspraken geldt dat er betaald wordt via een "tikkie" of directe overboeking.
Voor overige programma's en gesprekken geldt een betaling vooraf aan de begeleiding, contant of via overschrijving.

Vergoeding
Momenteel is er voor coaching en begeleiding bij zwangerschapsverlies soms een vergoeding door de (aanvullende) zorgverzekering, vraag dit na bij je zorgverzekering.
Er zijn werkgevers die de begeleiding (deels) willen vergoeden, vraag dit na bij je werkgever of Arbodienst. Mochten zij vragen hebben kunnen zij ook te allen tijde contact met mij opnemen. 

Voor zakelijke pakketten met betrekking tot coaching en begeleiding bij miskraam en zwangerschap geldt een ander tarief.
Kun je de hulp niet betalen, dan zijn er wellicht nog andere mogelijkheden als gespreid betalen of een andere vorm van specialistische begeleiding, neem vrijblijvend contact met mij op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Afspraak maken
Werkt het (aan)vraag formulier hieronder niet, of wil je liever op een andere manier contact of heb je vragen over je verdriet na een miskraam, dan kun je mij bereiken via:
linda@vanvegtencoaching.nl 
of
06-16393993 (what's appen is ook mogelijk)
Mocht ik niet direct reageren op telefoon of bericht, dan ben ik waarschijnlijk aan het begeleiden, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op, in ieder geval binnen twee werkdagen. Momenteel (mei 2024) is er een wachttijd van 2 a 3 weken voor een intake. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn